top of page

Villa Moretti ***

 Villa   Moretti  ima dugogodišnju tradiciju obiteljskog turizma i stoji  vam na raspolaganju mlada i obrazovana ekipa za sve vaše informacije u svezi vašeg  smještaja  kako bi vaš odmor učinili  ugodnim.

 

Villa Moretti  se nalazi  u Srimi  na samoj pješčanoj  plaži (5 m), te raspolaže s 8 klimatiziranih apartmana, standarno opremljenih  sa velikim terasama od 18/ 12 m2 sa predivnim pogledom na more.

 

Villa Moretti je udaljena 100 m od velikog marketa, 2 km  do centra  grada Vodica i autobusnog kolodvora koji nudi međugradske linije.Zračna luka Zadar udaljena 55 km,uz plaćenje se može organizirati usluge prijevoza kao i izlete u obližnje Nacionalne parkove Krka i Kornati. Villa Moretti je udaljena 3 km od popularnog disko-kluba  „ HACIENDA“ kojeg svake godine posjeti veliki broj mladih ljudi.

 

Prednost Ville Moretti jest što je na samoj plaži, što gostima omogućava komfor bez automobilskih troškova i gužvi da dođu do plaže !!!  Svi gosti koji izaberu Villa Moretti za svoj odmor imaju piće dobrodošlice gratis, a mogu uz nadoknadu i to vrlo povoljnoj cijeni  imati i druge delicije koje imamo u domaćoj radinosti kao što su, rakija, travarica ,orahovica ,maslinovo ulje ,suhe smokve. Svi navedeni proizvodi su uzgajani na obiteljskom  agro imanju  udaljenom  20 km kontinentalno od  Srime. 

bottom of page