Villa Moretti ***

 Villa   Moretti  ima dugogodišnju tradiciju obiteljskog turizma i stoji  vam na raspolaganju mlada i obrazovana ekipa za sve vaše informacije u svezi vašeg  smještaja  kako bi vaš odmor učinili  ugodnim.

 

Villa Moretti  se nalazi  u Srimi  na samoj pješčanoj  plaži (5 m), te raspolaže s 8 klimatiziranih apartmana, standarno opremljenih  sa velikim terasama od 18/ 12 m2 sa predivnim pogledom na more.

 

Villa Moretti je udaljena 100 m od velikog marketa, 2 km  do centra  grada Vodica i autobusnog kolodvora koji nudi međugradske linije.Zračna luka Zadar udaljena 55 km,uz plaćenje se može organizirati usluge prijevoza kao i izlete u obližnje Nacionalne parkove Krka i Kornati. Villa Moretti je udaljena 3 km od popularnog disko-kluba  „ HACIENDA“ kojeg svake godine posjeti veliki broj mladih ljudi.

 

Prednost Ville Moretti jest što je na samoj plaži, što gostima omogućava komfor bez automobilskih troškova i gužvi da dođu do plaže !!!  Svi gosti koji izaberu Villa Moretti za svoj odmor imaju piće dobrodošlice gratis, a mogu uz nadoknadu i to vrlo povoljnoj cijeni  imati i druge delicije koje imamo u domaćoj radinosti kao što su, rakija, travarica ,orahovica ,maslinovo ulje ,suhe smokve. Svi navedeni proizvodi su uzgajani na obiteljskom  agro imanju  udaljenom  20 km kontinentalno od  Srime. 

Villa moretti Front
Villa moretti Front

press to zoom
Villa Moretti Front 2
Villa Moretti Front 2

press to zoom
Srima_-_ku¦ça_Moretti_217
Srima_-_ku¦ça_Moretti_217

press to zoom
Villa moretti Front
Villa moretti Front

press to zoom
1/47

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.